My Cart:  0

Mammut Lahar MTI Junior Syntetisk Blå Soveposer,Kreativ,billigste

Mammut Lahar MTI Junior Syntetisk Blå Soveposer,Kreativ,billigste [Mammut 004297]Mammut Lahar MTI Junior Syntetisk Blå Soveposer,Kreativ,billigste
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK677.68  DKK338.84Spar: 50% off
  • Model: Mammut 004297
  • 5111 Antal på lager
  • Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer høj rabat,Sælge med tab,unik
  • Mammut Tyin Mti 3 Season Syntetisk Brun Soveposer,fremragende kvalitet,billigere
  • Mammut Lahar MTI Junior Syntetisk Blå Soveposer,Kreativ,billigste
  • Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer,forhandlere,største udvalg
  • Mammut Nordic Oti 3 Season Syntetisk Blå Soveposer,officie website,outlet Danmark
Mammut Lahar MTI Junior Syntetisk Blå Soveposer,Kreativ,billigste_checkout

Description

mammut soveposer syntetisk , mammut lahar mti junior syntetisk blå soveposer,kreativ,billigste

tekniske spring børns sovepose - lunt og med en høj fyldning kvalitet.
funktioner:
meget hudvenlige inderfor
silkeglat stoffer
ydelse hood: tilbyder fremragende lys isolering i hovedet området
ideel til:
backpacking
egnet til:
rejse
nærme sig
specifikationer:
main stof:
50d polyester 300t
ydre materiale: polyester 100%
for:
50d poly pongée
ydre materiale: polyester 100%
fyldning:
ajungilak® mti ™ element
ydre materiale: polyester 100%
pleje instruktioner:
dont forlade posen i kompression sæk i lange perioder. opbevar det løst eller lægge poser i den medfølgende butikken taske og syntetiske poser med løsne kompressionsremme.
lufte posen efter brug. husk det menneskelige legeme afgiver omkring 1/3 af en liter sved hver night.a sovepose liner og / eller en ydre pose forlænger levetiden af posen, samt øge varmen virkning.
rul ikke din taske. startende med fodenden, kram posen ind i ting sæk, sørge for at distribuere hovedparten jævnt. drej sæk som du stuff og knæle på det, hvis ekspertmøder. dette vil forlænge levetiden og ydeevne af fyldet.
vask din taske, hvis virkelig nødvendigt. fx hvis det er meget beskidt, stinker eller loft er shrinking.ajungilak soveposer er er mølsikret og ikke allergifremkaldende.
sådan vasker en ned eller syntetisk fiber sovepose indstil vandtemperaturen i henhold til de instruktioner:
vask i en vaskemaskine (bemærk ovenstående oplysninger!) på dobbelt skyl eller i hånden i badekarret. at håndvask, indtil karret med vand og tilsæt særlige vaskemiddel. sænk soveposen i sæbeskum med lynlåsen lukket, lad det trække i ca. 1 time og derefter skylles grundigt flere gange. tryk vandet forsigtigt ud (under ingen omstændigheder vride soveposen ud) og forsigtigt løfte den ud af karret.
hvordan til at tørre en ned sovepose:
spred soveposen ud til at tørre ved stuetemperatur på en stor håndvask. de ned klumper, der ikke hænger sammen i kamrene skal trykkes ud hver 30 minutter. efter 4 timer løsne op klumper ved at trykke soveposen med hånden. efter to dage ryste soveposen ud, og det vil være næsten tør. du kan nu fuldføre tørringsprocessen i en stor tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet). hold øje med hotspots i tørretumbleren, da disse kan brænde yderstoffet! hvis du bruger en tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet), skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° c. luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
sådan at tørre en syntetisk fiber sovepose:
hvis du bruger en tørretumbler, skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° c. hold øje med hotspots i tørretumbleren, da disse kan brænde yderstoffet! luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
tørretid uden en tørretumbler: ca.. 24 timer.
ned tab:
at tilbyde en behagelig temperatur, skal soveposer være luft gennemtrængelig. dette har imidlertid den konsekvens, at de fineste tråde af ned kan arbejde sig gennem stoffet. det er vigtigt at forstå, at ned tab betyder ikke, at stoffet er beskadiget eller ringere. den bedste løsning er at trække omstrejfende ned tilbage i fyldet bagfra. det lille hul, hvor fibrene har adskilt vil normalt reparere sig seved naturlig repositionering af fibrene som anvendes soveposen. denne proces kan fremskyndes ved forsigtigt at gnide eller massere stoffet i området omkring hullet.
træk ikke ned fra soveposen! inde i soveposen de ned klynger blandes sammen og undertiden koblet sammen. hvis du trækker en ned klynge, vil en anden følge. dette vil unødigt øger hullet mellem fibers.there er ingen åndbar ned soveposer, der absolut ingen tab. tabet af et par strenge af ned ligger i arten af teknologien og betyder ikke, at produktet er defekt. at miste et par ned tråde vil ikke reducere isoleringen af soveposen. vores samarbejde med verdens førende stof leverandører, der leverer garanteret ultra tætte vævning ned kvalitet, betyder, at vi er i stand til at garantere absolut toppræstation.

prøv at købe hjemme fra din egen stue, online hos udendørs. køb mammut lahar mti junior, til de bedste priser. vent ikke mere, find flere varer som udendørs, lige som soveposer, så du ikke mangler noget. mammut udsalg københavn har altid hurtig levering.

beskrivelse

vægt: under 1 kg komfort-temperaturgrænse: fra 5 til 15 °c ,fra 5 til -5 °c farve: blå
mammut - soveposer - syntetisk,vægt: under 1 kg ,komfort-temperaturgrænse: fra 5 til 15 °c ,fra 5 til -5 °c ,farve: blå

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.stuartmichaelblog.com. Powered by stuartmichaelblog.com