My Cart:  0

Mammut Little MTI Syntetisk Soveposer København Gratis retur,Køb Billige,ægte

DKK762.11  DKK381.05Spar: 50% off
  • Model: Mammut 004298
  • 5944 Antal på lager
  • Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer hot salg,gunstig kommentar,århus
  • Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer høj rabat,Sælge med tab,unik
  • Mammut Little MTI Syntetisk Soveposer København Gratis retur,Køb Billige,ægte
  • Mammut Kompakt MTI Winter Syntetisk Soveposer,counter ægte,engroshandel giver
  • Mammut Lahar MTI Junior Syntetisk Blå Soveposer,Kreativ,billigste
Mammut Little MTI Syntetisk Soveposer København Gratis retur,Køb Billige,ægte_checkout

Description

mammut soveposer syntetisk , mammut little mti syntetisk soveposer københavn gratis retur,køb billige,ægte

takket være den smarte design, kan denne sovepose justeres som pr væksten af barnet.
ideel til:
backpacking
egnet til:
rejse
nærme sig
funktioner:
samlet vægt uden ting taske: 850 g
fyld vægt: 500 g
lynlås side: venstre
lynlås: 90 cm
packing dimensioner: 16 x 35cm
stuff taske størrelse: xs
pakning volumen: 4,3 l
inde bredde i mund-området (i henhold til en 13537): 45 cm
maksimal indvendig bredde (i henhold til en 13537): 65 cm
meget hudvenlige inderfor
en lynlås i foden område giver dig mulighed for at justere sovepose til en længde på 105 cm eller 140 cm
materiale:
vigtigste stof:
50d polyester 300t
sammensætning:
ydre materiale: polyester 100%
for:
50d poly pongée
sammensætning:
ydre materiale: polyester 100%
fyldning:
ajungilak mti element
sammensætning:
ydre materiale: polyester 100%
pleje instruktioner:
dont forlade taske i kompression sæk i lange perioder. opbevar det løst eller lægge poser i den medfølgende butikken taske og syntetiske poser med løsne kompressionsremme.
lufte posen efter brug. husk det menneskelige legeme afgiver omkring 1/3 af en liter sved hver night.a sovepose liner og / eller en ydre pose forlænger levetiden af posen, samt øge varmen virkning.
må ikke rulle din taske. startende med fodenden, proppe posen ind i ting sæk, sørge for at distribuere hovedparten jævnt. drej posen, som du ting og knæle på det, hvis nødvendigt. dette vil forlænge levetiden og ydeevnen af fyldet.
vask din taske, hvis virkelig nødvendigt. fx hvis det er meget beskidt, stinker eller loft er shrinking.ajungilak soveposer er er mølsikret og ikke allergifremkaldende.
sådan vasker en ned eller syntetisk fiber sovepose:
indstil vandtemperaturen i henhold til pleje instruktioner
vask i en vaskemaskine (bemærk ovenstående oplysninger!) på dobbelt skylning eller i hånden i badekarret. at hånd vaske, indtil karret med vand og tilføje specielle vaskemiddel. nedsænk soveposen i sæbeskum med lynlåsen lukket, lad det trække i ca. 1 time og derefter skylles grundigt flere gange. tryk vandet ud forsigtigt (under ingen omstændigheder vride soveposen ud), og løft den forsigtigt ud af karbad.
hvordan til at tørre en ned sovepose:
spred sovepose til tørre ved stuetemperatur på et stort håndvask. de ned klumper, der ikke hænger sammen i kamrene skal trykkes ud hver 30 minutter. efter 4 timer løsne op klumper ved at trykke på soveposen med hånden. efter to dage ryste soveposen ud, og det vil være næsten tør. du kan nu gennemføre tørringen i et stort tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet). hold øje med hot spots i tørretumbleren, da disse kan brænde det ydre stof! hvis du bruger en tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet), skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° c. luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
hvordan til at tørre en syntetisk fiber sovepose:
hvis du bruger en tørretumbler, skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° c. hold øje med hot spots i tørretumbleren, da disse kan brænde det ydre stof! luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
tørretid uden en tørretumbler: ca.. 24 timer.
ned tab:
at tilbyde en behagelig temperatur, skal soveposer være luft gennemtrængelig. dette har imidlertid til følge, at de fineste tråde af dun kan arbejde sig gennem stoffet. det er vigtigt at forstå, at ned tab betyder ikke, at stoffet er beskadiget eller ringere. den bedste løsning er at trække omstrejfende ned tilbage i fyldet bagfra. det lille hul, hvor fibrene har adskilt vil normalt reparere sig seved naturlig repositionering af fibrene som soveposen anvendes. denne proces kan fremskyndes ved forsigtigt at gnide eller massere stoffet i området omkring hullet.
træk ikke ned fra soveposen! inde i soveposen de ned klynger blandes sammen og undertiden koblet sammen. hvis du trækker en ned klynge, vil en anden følge. dette vil unødigt øger hullet mellem fibers.there er ingen åndbar ned soveposer, der absolut ingen ned tab. tabet af et par strenge af ned ligger i arten af teknologien og betyder ikke, at produktet er defekt. at miste et par ned tråde vil ikke reducere isoleringen af soveposen. vores samarbejde med verdens førende stof leverandører, som leverer garanteret ultra tætte vævning ned kvalitet, betyder, at vi er i stand til at garantere absolut toppræstation.

på tilbud nu, mammut little mammut mti til den bedste pris, uden at gå på kompromis med kvaliteten. hos mammut rabatten præferentiel, kan du finde udstyr til soveposer, extra mange syntetisk. vi har mange forskellige syntetisk, lige til at klarer dine daglige behov.

beskrivelse

vægt: under 1 kg komfort-temperaturgrænse: over 15 °c ,fra 5 til 15 °c
mammut - soveposer - syntetisk,vægt: under 1 kg ,komfort-temperaturgrænse: over 15 °c ,fra 5 til 15 °c

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.stuartmichaelblog.com. Powered by stuartmichaelblog.com