My Cart:  0

Mammut Tyin Mti 3 Season Syntetisk Brun Soveposer,fremragende kvalitet,billigere

DKK2,116.38  DKK1,058.17Spar: 50% off
  • Model: Mammut 004301
  • 6991 Antal på lager
  • Mammut Kompakt MTI Winter Syntetisk Soveposer,counter ægte,engroshandel giver
  • Mammut Little MTI Syntetisk Soveposer København Gratis retur,Køb Billige,ægte
  • Mammut Kompakt Mti 3 Season Syntetisk Soveposer hot salg,gunstig kommentar,århus
  • Mammut Kompakt Winter 195 Syntetisk Soveposer,Billige København Outlet,bedste århus designer
  • Mammut Lahar EMT Spring 195 Syntetisk Soveposer,billigste,fremragende værdi
Mammut Tyin Mti 3 Season Syntetisk Brun Soveposer,fremragende kvalitet,billigere_checkout

Description

mammut soveposer syntetisk , mammut tyin mti 3 season syntetisk brun soveposer,fremragende kvalitet,billigere

syntetisk fiber ekspedition interval for barske forhold - fra tundra til taiga, den tyin mti er ideel til fugtige og kolde områder i det høje nord.
funktioner:
trinity byggeri giver større beskyttelse og bedre isolering i foden og hoved område
yderligere lag af fibre til forbedret isolering i foden område
alle materialer er designet til lang levetid og holdbarhed
ajungilak® mti ™ endurance: meget robust syntetisk fiber fyld
sheltertx ™ omkring foden boksen og hætte for optimal beskyttelse mod fugt
indvendig lynlås lomme
ideel til:
backpacking
egnet til:
ekspeditioner
specifikationer:
samlet vægt uden ting taske: 2050 g
maksimal bruger højde: 195 cm
packing dimensioner: 26x37 cm
main stof:
endurancetx ™ 1 (bluesign® godkendt)
den ultra kraftig nylon ripstop yderstof er udviklet til ekstreme forhold. det er vindtæt, kraftigt vandafvisende og ekstrem robust.
ydre materiale: polyamid 100%
for:
endurancetx ™ 2 (bluesign® godkendt)
den ultra stærk ripstop foring er udviklet til ekstreme forhold. det er vindtæt og ekstrem robust.
ydre materiale: polyester 100%
fyldning:
ajungilak® mti ™ endurance
ydre materiale: polyester 100%
pleje instruktioner:
dont forlade posen i kompression sæk i lange perioder. opbevar det løst eller lægge poser i den medfølgende butikken taske og syntetiske poser med løsne kompressionsremme.
lufte posen efter brug. husk det menneskelige legeme afgiver omkring 1/3 af en liter sved hver night.a sovepose liner og / eller en ydre pose forlænger levetiden af posen, samt øge varmen virkning.
rul ikke din taske. startende med fodenden, kram posen ind i ting sæk, sørge for at distribuere hovedparten jævnt. drej sæk som du stuff og knæle på det, hvis ekspertmøder. dette vil forlænge levetiden og ydeevne af fyldet.
vask din taske, hvis virkelig nødvendigt. fx hvis det er meget beskidt, stinker eller loft er shrinking.ajungilak soveposer er er mølsikret og ikke allergifremkaldende.
sådan vasker en ned eller syntetisk fiber sovepose indstil vandtemperaturen i henhold til de instruktioner:
vask i en vaskemaskine (bemærk ovenstående oplysninger!) på dobbelt skyl eller i hånden i badekarret. at håndvask, indtil karret med vand og tilsæt særlige vaskemiddel. sænk soveposen i sæbeskum med lynlåsen lukket, lad det trække i ca. 1 time og derefter skylles grundigt flere gange. tryk vandet forsigtigt ud (under ingen omstændigheder vride soveposen ud) og forsigtigt løfte den ud af karret.
hvordan til at tørre en ned sovepose:
spred soveposen ud til at tørre ved stuetemperatur på en stor håndvask. de ned klumper, der ikke hænger sammen i kamrene skal trykkes ud hver 30 minutter. efter 4 timer løsne op klumper ved at trykke soveposen med hånden. efter to dage ryste soveposen ud, og det vil være næsten tør. du kan nu fuldføre tørringsprocessen i en stor tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet). hold øje med hotspots i tørretumbleren, da disse kan brænde yderstoffet! hvis du bruger en tørretumbler (mindst 10 kg kapacitet), skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° c. luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
sådan at tørre en syntetisk fiber sovepose:
hvis du bruger en tørretumbler, skal du sørge for at indstille den til ikke mere end 40 ° c. hold øje med hotspots i tørretumbleren, da disse kan brænde yderstoffet! luk lynlåsen og tilføje et par tennisbolde at løsne op fyldet.
tørretid uden en tørretumbler: ca.. 24 timer.
ned tab:
at tilbyde en behagelig temperatur, skal soveposer være luft gennemtrængelig. dette har imidlertid den konsekvens, at de fineste tråde af ned kan arbejde sig gennem stoffet. det er vigtigt at forstå, at ned tab betyder ikke, at stoffet er beskadiget eller ringere. den bedste løsning er at trække omstrejfende ned tilbage i fyldet bagfra. det lille hul, hvor fibrene har adskilt vil normalt reparere sig seved naturlig repositionering af fibrene som anvendes soveposen. denne proces kan fremskyndes ved forsigtigt at gnide eller massere stoffet i området omkring hullet.
træk ikke ned fra soveposen! inde i soveposen de ned klynger blandes sammen og undertiden koblet sammen. hvis du trækker en ned klynge, vil en anden følge. dette vil unødigt øger hullet mellem fibers.there er ingen åndbar ned soveposer, der absolut ingen tab. tabet af et par strenge af ned ligger i arten af teknologien og betyder ikke, at produktet er defekt. at miste et par ned tråde vil ikke reducere isoleringen af soveposen. vores samarbejde med verdens førende stof leverandører, der leverer garanteret ultra tætte vævning ned kvalitet, betyder, at vi er i stand til at garantere absolut toppræstation.

hvis du skal bruge nye mammut tyin mti 3 season, har vi dem her til den bedste pris. mammut udsalg i danmark har det og andre top kvalitets varer som udendørs. lad ikke denne chance gå forbi, få det bedste udstyr til din favorit sport. med alle de udendørs, finder du alt hvad du har brug for her.

beskrivelse

vægt: over 2 kg komfort-temperaturgrænse: over -5 °c farve: brun
mammut - soveposer - syntetisk,vægt: over 2 kg ,komfort-temperaturgrænse: over -5 °c ,farve: brun

Review

Choose a ranking for this item. 1 star is the worst and 5 stars is the best.
Copyright © 2018 www.stuartmichaelblog.com. Powered by stuartmichaelblog.com